Altid gratis fragt til pakkeshop + gratis retur

Skræddersyet jakkesæt fra 3.999,-

Vidste du godt, at med et skræddersyet / målsyet jakkesæt, får du et jakkesæt som ikke bare bliver skabt efter dine mål og derved får den optimale pasform, men også et jakkesæt af høj kvalitet, som du med stolthed kan sige, at du selv har designet (med lige den hjælp du har brug for). Men hvad betyder det så egentlig at du selv designer det?!

Nu vil vi ikke kede dig med alle detaljerne, så her er nogle af hovedelementer, som du let kan designe:

1.       Den metervarer som jakken/buksen/vesten skal laves af.
2.       Måden jakken bliver lukket på.
3.       Revers (krave)
4.       Knapper
5.       Foring

Skræddersyet jakkesæt
100% Italiensk uld
Denne model: 6.699,-

Skræddersyet blazer
100% Italiensk uld
Denne model: 4.599,-

Se flere modeller nederst på siden

Hvert aspekt får du selvfølgelig masser af rådgivning i, så valgene er ikke så svære som det måske kan lyde, det er faktisk ikke svært at designe sit eget Lundstroms jakkesæt!

Udover de nævnte, er der et væld af muligheder som du yderligere kan designe hvis du ønsker, alt fra vinklen på lommerne til hvilken tråd der skal bruges i hvilke knapper og meget mere. 

Metervaren

Den metervare du vælger, er også den største indflydelse på prisen på dit sæt. Vi har over 400 forskellige valgmuligheder, og som du kan se er der stor forskel!

Jakkelukningen

1 knap, 2 knapper, 3 knapper eller måske dobbeltradet? Det helt klart mest udbredte er 2 knapper, men nu hvor du kan vælge, bliver du måske fristet af 1 knap eller en dobbeltradet. 

1 knapslukning
Denne model 
6.399,-

2 knapslukning
Denne model
5.599,-

Dobbeltradet
Denne model
5.599,-

Revers

Reverset (kraven) kan være smal eller bred. Det brede er selvfølgelig utrolig oldschool so cool, det er ikke der moden er for tiden, men det skal endelig ikke holde dig tilbage. 

Som du kan se på de 3 billeder over, er der også 3 forskellige revers / kraver på de skræddersyet modeller. Den første har en sjalskrave som er typisk på smokings, nr 2 har et 'notch lapel' altså et lille hak ind i kraven og endelig det klassiske spidsrevers, som vidst forklarer sig selv :) 

Knapper

Knapperne kan gøre en visuelt stor forskel, og her kan du vælge alt fra almindelig, over perlemor til oldschool metal knapper, som er en kaptajn værdi! 

Som du kan se på billederne her på siden, kan knapper være diskrete eller spille en mere aktiv del af looket. 

Foring

Her synes de fleste at det er sjovt at give den lidt ekstra, derfor vælger mange noget lidt sjovere foer. Igen har du her et stort udvalg i mange farver, så det stadig vil matche godt med resten af jakken. 

Book en tid

Alle detaljerne omkring pasformen tager vi os, som udgangspunkt af, så du kan koncentrere dig om det sjove.

Som nævnt i overskriften, så starter vores priser på 3.999 for et skræddersyet jakkesæt. Mange farver, fx. navyblå, kan du få i forskellige kvaliteter, dvs. et navyblåt jakkesæt kan koste fra 3999,- og op. 

Vi anbefaler at du booker en tid, men du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind uden en booking. Husk det er kun på vores afdeling på store kongensgade, at vi laver vores skræddersyede / made to measure jakkesæt. Du kan booke en tid, ved at sende en mail til flemming@lundstroms.dk eller bruge vores kontaktformular som du finder herunder.

Skræddersyet jakkesæt
100% Italiensk uld
Denne model: 5.599,-

Skræddersyet blazer
100% Italiensk uld
Denne model: 3.599,-

Skræddersyet blazer
100% Italiensk uld
Denne model: 4.599,-

Skræddersyet blazer
100% Italiensk uld
Denne model: 4.299,-

Skræddersyet blazer
100% Italiensk uld
Denne model: 3.899,-

Skræddersyet smoking
100% Italiensk uld
Denne model: 6.499,-

Søg i butikken