Altid gratis fragt til pakkeshop + gratis retur

5 grunde til at vælge et økologisk jakkesæt

Prøv at forestil dig, at ulden der bliver brugt til at lave dit jakkesæt, kommer fra glade merinofår der løber rundt på grønne enge i Australien. Og forestil dig herefter at ulden er blevet transporteret ned til Norditalien, lige for foden af Alperne. I dette skønne landskab bliver ulden herefter vævet til en lækker italiensk metervare.

Og nu vi er i gang, kan vi lige så godt forestille os, at der ikke bliver brugt nogle skadelige kemikalier, at ulden kommer fra økologiske gårde og at solenergi bidrager til produktionen.

Engang var dette utopi – det er det ikke længere. Med Lundstroms’ økologiske jakkesæt til bare 2799,- er ovenstående ikke længere en drøm. 

Økologisk uld

I vores økologiske jakkesæt indgår der selvfølgelig kun uld fra certificerede gårde, som beskytter miljøet, dyrene og dig fra skadelige kemikalier og pesticider. Som nævnt tidligere er den økologiske uld fra Australien (eller New Zealand) som er verdenskendt for deres uldkvalitet.

Store vandbesparelser

Alle vores leverandører af metervarer hører til den absolutte elite i at bruge så lidt vand som muligt i produktionen og derefter rense den så grundigt, at når de sender den retur ud i naturen, så er den ligeså ren eller renere end da de tog den ind. Det har EU høje krav omkring, og Italienerne brillerer her. 

Solenergi

Italienske Zignone som levere metervaren til vores økologiske jakkesæt, dækker 20% af al deres energiforbrug via solenergi fra deres egne solceller.

Ingen skadelige kemikalier

De kemiske stoffer der er skadelige eller har en betydelig indvirkning på miljøet, er blevet ekskluderet fra processer i forbindelse med produktionen af den økologiske metervare. Det er garanteret ved produktions standarden GOTS (Global Organic Textile Standards) 

Naturlig strech og fantastisk flot

For det ikke er løgn, så har det økologiske jakkesæt en utrolig naturlig strech, det kan altså give sig en del, og er derfor meget egnet til hverdagsbrug. Udover alle disse herligheder, er det også et enormt flot jakkesæt i en klassisk navy farve, og du og alle andre kan genkende økologien på det elegante røde knappehul.

Så tag og kig ned i en af vores butikker og se vores økologiske jakkesæt. 

Søg i butikken