Hemmelighederne bag de bedste nytårslooks

Nytårsaften 2018/19

Dine evner til at påklæde dig til nytår og andre festlige begivenheder, vil ikke være det samme, når du har læst dette lille indlæg til ende. Det er store ord, men vi mener det faktisk, for de tricks og hemmeligheder som vi vil give dig i dette indlæg, vil nemlig inspirere dig til at løfte dine påklædningsevner.

 

 

Der er flere veje at gå, vi vil vise dig:

 

 


1. Hvordan du kan gøre det klassisk, fejlfrit, James Bond.

2. Hvordan du kan gøre det ensfarvede sæt mere festligt.

3. og hvordan du kan anvende mere udtryksfulde sæt, til at sætte nye standarder for hvor skarp en mand kan være.

 

 

Altså

  • Klassisk·                   
  • Moderne
  • Cool

 

 

Vi starter med den klassiske vej. 

 

 

 

Lundstroms smoking

Klassisk smoking

Hvis du er til den klassiske sorte smoking (og hvem er ikke der?!), så er det enormt vigtigt, at du husker detaljerne, hele vejen rundt! 

Det er ikke svært eller dyrt, og de sætter dig i Champions League, fremfor de andre nybegyndere der render rundt i deres sorte jakkesæt med hvid skjorte og sort slips/butterfly. Det vinder man ikke nogle priser på! 

I stedet skal du, når vi snakker nytårsaften:

·         Tage en smokingskjorte på, helst en med påsatteknapper! For som du kan se på billedet, giver det virkelig noget ekstra.

·         Tag en sort eller mørkbutterfly på, og DEN SKAL være selvbinder! Du vil aldrig aldrig nogensinde se James Bond med en forbundet butterfly. Du kan lære det her, og du kan også bare komme ned i en af vores butikker, så sætter vi dig i gang. Det er ikke svært at lære.

·         Husk kluden. Det kan bare være en lille bomuldsklud, som du kan se på billedet.

·         Manchetknapper i smokingskjorten hører sig også til.

·         Sorte/mørke sko – er du verdensmand tager du laksko på.

Det giver et fuldendt elegant look, og det er præcis det vi vil ramme med den mere klassiske stil.

Lundstroms smoking

Lundstroms smoking 2999,-

Lundstroms jakkesæt

Lundstroms mellemblåt jakkesæt 2799,-

Moderne

Et typisk look for en dansk mand, er et ensfarvet jakkesæt, som sidder slim. Men det er også et meget business, hvilket der ikke er noget galt med, men hvis du vil undgå at ligne en der ikke kunne finde kontoret, skal vi lige peppe sættet lidt op.

Det gode ved de ensfarvede jakkesæt, er at de kan bruges til mange formål, hvis man forstår at bruge sine accessories rigtigt. Derfor kan du:

·         Droppe den hvide/lyseblå skjorte, og tage en med noget mønster og/ellerfarve på. Et ensfarvet jakkesæt er fantastisk til at have en festlig skjorte på indenunder.

·         Tage en vest på til. Det kan være en vest der passer til, eller en helt anden vest. En vest giver virkelig noget ekstra til et hvert look.

·         Sæt fart på slips/butterfly og kluden. Det ensfarvede jakkesæt balancerer looket, og du kan derfor godt give den gas på accessoriesne.

 

De mere udtryksfulde accessories giver energi til dig og dit look, og viser at du ever at kombinere begge stilarter.

Lundstroms jakkesæt 2699,- Vest 999,-

Lundstroms flannel jakkesæt 2799,-

Cool

På årets største festdag, skal du virkelig ikke være bange for at trække i et jakkesæt der tør lidt mere!

Der er mange der har lyst, men få der tør, hvilket er en skam, for det rigtige jakkesæt gør dig til festens konge. Og det er faktisk ikke så svært.

Det handler i høj grad om balance. Er der fart på dit jakkesæt, så kan du balancere det ved at have mere klassiske designs på accessoriesne – og i det hele taget, er det godt at finde accessories der harmonere med jakkesættet.

Her har du nogle eksempler: 

Her har du et mørkerødt jakkesæt med et sort mønster – det garanterer dig masser af opmærksomhed. For at det ikke bliver for meget er det kombineret med et mørkerødt slips og en klud som giver lige en anelse kant.

Det giver et harmonisk elegant udtryk, som selvfølgelig giver masser af misundelige blikke. 

Jakkesættet koster 2899,-

Gråt ternet jakkesæt med bordeaux slips. De store klassiske tern giver et nobelt udtryk til dit look, og det varme slips kombineret med en klassisk klud med lidt kant, giver et uhyggeligt skarpt look!  

Jakkesættet koster 2999,-

 

 

 

 

Konklusion

Så vores opfordring er: Just do it! Du kan bære meget mere end du tror, og husk nu detaljerne. De små ting fuldender dit look og giver det balance. Der er mange måder at gøre det på, her har du fået nogle bud og hvis du vil se og høre mere, er du altid velkommen i en af vores butikker.

 

 

Godt nytår!