Altid gratis fragt til pakkeshop + gratis retur

Hemmelighederne bag de bedste nytårslooks

Dine evner til at påklæde dig til nytår og andre festlige begivenheder, vil ikke være det samme, når du har læst dette lille indlæg til ende. Det er store ord, men vi mener det faktisk, for de tricks og hemmeligheder som vi vil give dig i dette indlæg, vil nemlig inspirere dig til at løfte dine påklædningsevner.

Der er flere veje at gå, vi vil vise dig:


1. hvordan du kan gøre det helt klassisk, uden at ende med en smoking du kun bruger 1 gang om året.


2. Hvordan du kan gøre det ensfarvede sæt mere festligt.


3. og hvordan du kan anvende mere udtryksfulde sæt, til at sætte nye standarder for hvor skarp en mand kan være.

Altså:

 • Klassisk
 • Moderne
 • Cool

Lundstroms jakkesæt af Vitale Barberis uld 2999,- 
Lundstroms smokingskjorte med påsatte knapper 699,- 

Klassisk

Hvis du er til det klassiske sorte, så er det enormt vigtigt, at du husker detaljerne, hele vejen rundt! Det er ikke svært eller dyrt, og de sætter dig i Champions League, fremfor de andre nybegyndere der render rundt i deres sorte jakkesæt med hvid skjorte og sort slips. Det vinder man ikke nogle priser på! I stedet skal du, når vi snakker nytårsaften:

 • Tage en smokingskjorte på, helst en med påsatte knapper! For som du kan se på billedet, giver det virkelig noget ekstra.

 • Tag en sort eller mørk butterfly på, og DEN SKAL være selvbinder! Du vil aldrig aldrig nogensinde se James Bond med en forbundet butterfly. Der er masser af gode butterflyvideoer på youtube, og du kan også bare komme ned i en af vores butikker, så sætter vi dig i gang. Det er ikke svært at lære.

 • Husk kluden. Det kan bare være en lille bomuldsklud, som du kan se på billedet.

 • Manchetknapper i smokingskjorten hører sig også til.

 • Sorte/mørke sko – er du verdensmand tager du laksko på.

Det giver et fuldendt elegant look, og det er præcis det vi vil ramme med den mere klassiske stil.

 

Lundstroms jakkesæt af Vitale Barberis uld 2499,- 
Lundstroms slips 399,-

Moderne

Et typisk look for en dansk mand, er et ensfarvet jakkesæt, som sidder slim. Men det er også et meget business look, hvilket der ikke er noget galt med, men hvis du vil undgå at ligne en der ikke kunne finde kontoret, skal vi lige peppe sættet lidt op.

Det gode ved de ensfarvede jakkesæt, er at de kan bruges til mange formål, hvis man forstår at bruge sine accessories rigtigt. Derfor skal du:

 • Droppe den hvide/lyseblå skjorte, og tage en med noget mønster og/eller farve på. Et ensfarvet jakkesæt er fantastisk til at have en festlig skjorte på indenunder.

 • Tage en vest på til. Det kan være en vest der passer til, eller en helt anden vest. En vest giver virkelig noget ekstra til et hvert look.

 • Sæt fart på slips/butterfly og kluden. Det ensfarvede jakkesæt balancerer looket, og du kan derfor godt give den gas på accessoriesne.

De mere udtryksfulde accessories giver energi til dig og dit look, og viser at du ever at kombinere begge stilarter.

 


Lundstroms jakkesæt af Zignone uld 2799,- 
Lundstroms slips 399,- 

Cool

På årets største festdag, skal du virkelig ikke være bange for at trække i et jakkesæt, der passer til begivenheden! Der er mange der har lyst til det, men få der gør det. Og det er en skam, fordi hvis du gør det rigtigt, så bliver du festens ubestridte konge. Og det er faktisk ikke så svært.

Det handler om balance. Er der fart på dit jakkesæt, så kan du balancere det, ved at gå mere klassisk i dit tilbehør. For at gøre det mere håndgribeligt, viser vi dig hvordan du skal gøre det, vha. billeder:

Lundstroms jakkesæt af Zignone uld 3299,- 
Lundstroms butterfly 399,- 

Herover ser du et navyblå jakkesæt, med camoflagemønster på. Det kan måske være lidt svært at se, men hvad der ikke er svært at se, er at for at balancere det, har vi kombineret det med en klassisk smokingskjorte, en elegant rød klud og navy butterfly med lidt orange struktur. Det giver et perfekt balanceret look.

Lundstroms jakkesæt af Zignone uld 2799,-
Lundstroms skjorte 599,- 


Dette sæt skiller sig også noget ud! Så igen er der valgt klassiske accessories. En lyseblå skjorte, klassisk rødt slips og en klud, dog med lidt spræl. Det er tydeligt hvordan det balancerer looket, og det røde slips drager faktisk øjnene.

Rød Lundstroms blazer af Angelico uld 1899,- 
Lundstroms skjorte 899,- 

Rød er en rigtig power farve! Den røde blazer trækker virkelig alle de sultne blikke (det er faktisk bevidst at kvinder tænder på rød!!!) Og når du har en så stærk farvet blazer, handler det igen om at balancere det. Her med en hvid skjorte med lidt motiver på, en grå buks og mørk slips og klud. Sammensætningen gør at du vil få enormt mange blikke, men at de alle vil se en mand der har styr på sit look.

Konklusion:

Så vores opfordring er: Just do it! Du kan bære meget mere end du tror, og husk nu detaljerne. De små ting fuldender dit look og giver det balance. Der er mange måder at gøre det på, her har du fået nogle bud og hvis du vil se og høre mere, er du altid velkommen i en af vores butikker.

Godt nytår!

Husk vi har åbent den 27, 28, 29 og 30 december fra 10-18 og 10-15 den 31. december. Vores skrædder har også åbent alle dage, og arbejder igennem, så det er aldrig for sent!

Søg i butikken