Jakkesæt

Jakkesæt Lundstroms super 110

Lundströms; drømmen om kvalitets jakkesæt til det halve.

Visionen med Lundstroms er at få kvalitetsherremode ned i en fair prisklasse. Vi lover dig, at når du har læst denne korte tekst, vil du forstå, hvorfor mange allerede har Lundstroms som første destination, når der skal findes nyt tøj til garderoben. 

Jakkesæt Lundstroms Super 150

Få noget for pengene!

Hos Lundstroms har vi ingen fordyrende mellemled, vi handler direkte med de kendte og bedste italienske metervarer producenter og direkte med skrædderiet i Bulgarien. Vi designer selv vores jakkesæt og det hele gøres indenfor EU's indre marked, hvilket sikrer en høj kvalitet og en lettere proces. Og hvad betyder det så for dig? 

Ja det betyder at du får en høj europæisk kvalitet, og fordi alle unødvendige led er skåret fra, får du jakkesæt til en endda meget god pris. Der er ingen aktionærer, ingen agenter, ingen eksterne forhandlere – kun de led som skaber værdi for dig – det er vores løfte til dig. 

Jakkesæt fra 1999,-

 

Vores jakkesæt lægger prismæssigt typisk mellem 1999,- og 2999,-, hvor du har størst udvalg omkring de 2599,- 

Vores udvalg af jakkesæt spænder fra de klassiske ensfarvede henover tern, striber og meget mere. Du kan se mange billeder her på vores hjemmeside, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi vores butikker og prøve nogle af jakkesættene på – husk du kan bære væsentligt mere end du tror. 

Se godt ud med god samvittighed

Vi vil samtidig også gerne understrege, at vores jakkesæt bliver lavet under gode forhold i Bulgarien, på et nyt produktionsanlæg og at vores italienske producenter af metervarer er nogle af de bedste i verden til at producere så skånsomt som muligt for miljøet. 

Vi hjælper dig

Men hvad skal du så vælge fra denne herlighed? Det er et godt spørgsmål, og det bedste svar er lidt af en floskel: ”Learning by doing” – og med det mener vi, at hvis du ikke helt ved, hvad der vil passe dig bedst, ja så kom forbi en af vores butikker, og så skal vi nok guide dig igennem de forskellige muligheder, så du hurtigt og let, finder ud af, hvad der klæder dig bedst.

Vi hjælper dig selvfølgelig også med forslag til, hvilke accessories der passer godt til jakkesættet og giver også gerne gode råd til hvordan du bedst passer på det. 

Så kig forbi en af vores butikker på enten
Store Kongensgade 42
eller
Østerbrogade 51.
Vi har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16. 

For mere inspiration anbefaler vi dig en af disse 3 sider: 

Jakkesæt lundstroms mørkerødt

Se vores udvalg

Jakkesæt lundstroms grå s150

Få inspiration til dit business look

Se vores udvalg i skjorter