Business looks

Jakkesæt der booster både dig og din karriere

Det er faktisk videnskabeligt bevist, at når man dresser op, så både føler man sig og bliver opfattet mere dygtig og succesfuld..! Så det rigtige arbejdsjakkesæt, kan hjælpe dig mere end du måske tror, men der er også faldgruber! Her på siden vil vi fortælle dig, hvordan du kan sammensætte et flot business look, der vil hjælpe dig i din karriere.

Som vi nævnte i indledningen, er det videnskabeligt bevidst at man performer bedre i arbejdsrelaterede situationer, når man er dresset op – altså typisk for mænd i jakkesæt. 

Jakkesæt 2499,- 
100% Vitale Barberis uld

Jakkesæt 2499,-
100% Vitale Barberis uld

Det er videnskabeligt bevidst!

Der er flere undersøgelser der viser dette, men i bund og grund handler det om, at man føler sig påklædt til succes og at man ligner en succes. Den kombination gør dig god! Når det er sagt, er der altid faldgruber! Her er der særligt to:

1.       Jakkesæt der ikke passer ordentligt
2.       At være overdressed

Det skal sidde ordentligt

Det kan godt være at et jakkesæt, er nærmest en power-uniform, men hvis det ikke sidder pænt på dig, ser du sjusket ud, og ligner en der prøver at fake sig frem, det vil du gerne undgå! Derfor får du altid gode råd til, hvordan du skal tilrette dit jakkesæt, så det sidder helt skarpt hos os, og vi har selvfølgelig også en skrædder der kan ordne det for dig, hvis du skulle ønske dette. 

Pas på ikke at 'overdresse'

 

Du skal passe på ikke at overdresse. Det er dog mere af hensyn til eventuelle kolleger, end dig selv, hvis du føler dig tilpas. Men det er klart, at hvis du arbejder i et casual miljø hvor de fleste har hættetrøjer på, så kan det virke voldsomt at komme i et 3-piece jakkesæt. Så kan pæne sko og bukser, og en klassisk business skjorte gøre det, husk også det pæne bælte, så er du kørerende. 

Og hvis der skal forhandles, kan du altid tage jakken på også, og blæse al modstand af banen. 

Jakkesæt 2399,- 
100% Zignone uld

Jakkesæt 1999,-
Uld & Polyester

Jakkesæt 2799,- 
100% Vitale Barberis uld

Find din inspiration

Her på siden har vi samlet nogle billeder, som kan virke som inspiration, men hvis du virkelig skal inspireres, så kig forbi en af vores butikker og få et par gode råd. Vi ved at det er meget individuelt, hvordan kulturen lige er på de forskellige arbejdspladser, så det er svært at give meget konkrete råd, men kig forbi en af vores butikker, så kan vi give dig lidt tips og tricks.

Du finder os på enten Store Kongensgade 42 eller Østerbrogade 51. Der er åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16. 

Husk vi laver også Made To Measure jakkesæt - se mere her.