Mix'n'match jakkesæt

Det vi kalder mix'n'match jakkesæt, er hovedsageligt ensfarvede jakkesæt i de klassiske farver som navy, blå, grå og sort. Det er samtidig også dem som vi typisk har på lager, hvor du kan vælge forskellig størrelse buks ift jakke, hvis det giver en bedre pasform og du kan vælge at få en ekstra buks med og/eller en vest. Deraf navnet mix'n'match. 

Hvis du har tænkt dig at bruge jakkesættet på arbejde, er det en god ide, at vælge at få en ekstra buks med, da denne ofte bliver slidt væsentligt hurtigere end jakke. Samtidig er der også mange der tager på arbejde i deres jakkesætsbukser og skjorte, men ofte lader jakken hænge derhjemme. 

Her på siden kan du få et indblik i hvilke modeller vi har og hvilket prisniveau de ligger på. 

Jakkesættet som modellen her har på, er vores denim blue version hvor metervaren er en Vitale Barberis super110. En fantastisk flot metervare som samtidig også er utrolig blød og lækker. Prisen er 1599,- for jakken og 899,- for bukser - altså 2498,- for jakkesættet. Du kan også købe en vest for 899,- 

Over her ser du vores klare blå version, som også er en Vitale Barberis super 110 metervare. Som du kan se på billedet er den klare blå farve ramt lige i r****, og det er da også et af vores mest populære jakkesæt. 

Jakken koster 1599,-, buksen 899,- og vesten 899,- 

Denne model er fra vores toplinje, som er lavet af Vitale Barberis super150 uld. Den er selvsagt utrolig lækker! Her koster jakken 1899,- og buksen 1099,- så 2998,- for jakkesættet. Du kan selvfølgelig også købe vest til her for 1099,- 

Udover den navy version, som er vist her på billedet, så er der også en sort og en grå version.