Altid gratis fragt til pakkeshop + gratis retur

Hemmeligheden bag tøj til brudgommen

 “A man should look as if he had bought his clothes with intelligence, put them on with care, and then forgotten all about them.” -Hardy Amies

Ja det er jo let at sige, men her vil vi fortælle dig, hvordan du kan gribe det an. Vi starter dog lige med bruden! 

Bruden

Hemmeligheden er, at lige til dit bryllup kan du bære alt! Og folk vil synes det er fedt, hvis du har valgt at gøre lidt ekstra ud af dit look. Typisk er det bruden, der kan være lidt bekymret over, at gommen ”bliver for vild” – men sandheden er, at bruden i hendes flotte kjole altid vil ligne en million og med en gom, der er påklædt med udtryk og stil, vil det faktisk kun komplimentere brudens look og løfte det – hvis du vil have det optimale ud af et godt angreb, skal du have en god midtbane. 


Det intelligente valg af brudgomstøj

Det betyder jo, at der er forholdsvis frit valg på alle hylder, og det i høj grad handler om hvad du, kære gom, finder behageligt. Om det er et klassisk ensfarvet jakkesæt eller et der har lidt mere kant; der er ikke noget af det, som er mere rigtigt end det andet. Det er dog vigtigt, at du tænker over, at du ikke er bryllupsgæst og derfor heller ikke bør ligne en bryllupsgæst. Det er der flere små tricks til at undgå.

All the small things

For at undgå at ligne en typisk bryllupsgæst eller tjener(!), er der flere lavhængende frugter du kan tage fat i, som let og elegant vil skille dig ud fra mængden af jakkesæt til dit bryllup. 

Sko

Tag et par sko på som skiller sig positivt ud. En rigtig god mulighed er en laksko. Lakskoen er naturligt, lidt mere hårde i kanten, derfor er det også vigtigt at du vælger nogle af en ordentlig kvalitet, ellers kommer du til at have meget ondt i fødderne, allerede under middagen. Her foreslår vi vores Loake model til 1399,-

Alternativt kan du vælge en sko der skiller sig lidt ud i farve eller med et mønster. Det kunne fx være en mørkerød som passer enormt godt til et mørkeblåt jakkesæt eller en lysebrun med lidt mønster. 

Loake laksko 1.399,-

Loake lysebrun sko 1.799,-

Loake mørkerød sko 1.499,-

Vest

Det er altid godt for en brudgom at have en vest på. Så er du stadig påklædt når du har lagt jakken under middagen eller i løbet af festen. Det kan være en traditionel vest eller en bryllupsvest. Du kan finde et galleri med bryllupsveste nederst på siden. 


Skjorte

En skjorte i knækket hvid er altid god, eftersom den matcher med brudens kjole. Et andet godt alternativ er en smokingskjorte med påsatte knapper. Det er et mere klassisk look, som skriger James Bond. 


Prøv dig frem

Det kan være svært at forestille sig, hvordan man vil se ud i det forskellige tøj, så vi vil anbefale dig at kigge forbi en af vores butikker, og prøve lidt forskelligt, hvis du har brug for at blive inspireret. Vi har et stort udvalg i jakkesæt og tilbehør, som du er velkommen til at dykke ned i.

Du finder vores to butikker på hhv. Store Kongensgade 42, København K og Østerbrogade 51, København Ø. Der er åbent 10-18 på hverdage og 10-16 på lørdage, du behøver ikke booke tid for at kigge forbi. 

Søg i butikken